A Mások Között blog oldalán közel egy éve összeszedtem a Németországba költözés tudnivalóit e blogposzt keretében. Mivel mindenképp szerettem volna egy olyan személlyel is beszélni, aki úgy tud ebben a kérdésben állást foglalni, hogy ténylegesen huzamosabb időt töltött Németországban, ezért erről beszélgetni nincs is jobb alkalom, mint 2022 eleje. Anna 10 éve él Berlinben, ezért az epizódban hallottak elsősorban a Berlinbe való költözésre és az ottani életre vonatkoznak. Azonban a beszélgetésben rengeteg olyan információ is elhangzik, ami érdekes lehet más német városba költöző ember számára is, ezért mindenkinek ajánlom ezt a epizódot meghallgatni, aki idén németországi költözésen töri a fejét. A Spotify linkje ennek az epizódnak itt található.

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy e poszt vége Affiliate linket tartalmaz, mely azt jelenti, hogy egy kisebb jutalékot kapok, ha ezen linkeken keresztül veszítek igénybe az adott szolgáltatást. Ez számotokra nem jelent plusz költséget és ha ezúton is támogatjátok a Mások Között oldalát, azt köszönöm szépen.

Elsőként szeretném összeszedni az Anna által megemlített, hosszú távú lakásbérléshez hasznos weboldal linkeket:

A Podcast epizód végén megemlített Booking.com-os lehetőségek linkjeit, aszerint, hogy egyedül, társsal vagy családdal utazik az ember, az alábbiakban láthatjátok összefoglalva!

Németországi rövid távú szálláshelyek családdal

Németországi rövid távú szálláshelyek pároknak

Németországi rövid távú szálláshelyek egyedül utazóknak

Egyedül utazás esetében ketté bontanám a sztorit olyan szempontból, hogy saját szobát bérelne valaki, vagy egyelőre a hosztellel is megelégszik.

Hosztel ajánlatok:

Külön szobás ajánlatok:


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük